Over ons

JéVé Verpakkingen is een familiebedrijf, dat bijna 50 jaar geleden door onze zwager/oom Jelle Oosterdijk is gestart. In de jaren tachtig werd verpakkingsgroothandel “De Vale Ouwe” overgenomen en veranderde de naam in JéVé Verpakkingen, JéVé is afgeleid van Jelle Verpakkingen. Sinds de overname is JéVé gevestigd aan de Schaapweg 2 (dichtbij het centrum van Apeldoorn)
In 1998 is Henk Bergsma begonnen in de binnendienst. Per 1 januari 2007 heeft hij samen met zijn vrouw Hannie en zoon Sander de zaak overgenomen.

Ons familiebedrijf is hét adres voor al uw verpakkingen en verpakkingsvraagstukken. Service en maatwerk bieden staat bij ons centraal, waarbij persoonlijk contact een belangrijk aspect is. Wij bieden een breed pakket verpakkingen voor zowel industrie als detailhandel, in food en non food. Door jarenlange ervaring en brede kennis van de ontwikkeling en productie van verpakkingen adviseren wij u graag.
Opslag in ons bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Onze chauffeur levert binnen de regio Apeldoorn alle verpakkingsmaterialen snel en kosteloos bij u af.

Ons familiebedrijf is hét adres voor al uw verpakkingen en verpakkingsvraagstukken. Service en maatwerk bieden staat bij ons centraal, waarbij persoonlijk contact een belangrijk aspect is. Wij bieden een breed pakket verpakkingen voor zowel industrie als detailhandel, in food en non-food.

JéVé Verpakkingen
Schaapweg 2
7312 AP Apeldoorn
Tel: 055-3554032
Fax: 055-3555052
E-mail: info@jeve-verpakkingen.nl